Tocanita de pui cu ardei si ceapa

de vio_dreams in Pui, 15 Sep 2013 | 96405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare
  • 1 kg ceapa
  • 1/2 kg ardei capia
  • 1/2 kg rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ardei si ceapa:

Spalam pulpele, le crestam si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte.

Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin ulei. Lasam pana se inmoaie ceapa si ardeii.

Completam cu apa si fiebem la foc mic pana cand ceapa si ardeiul sunt bine fierte. Adaugam rosiile decojite si date pe razatoare sau taiate cubulete mici. Daca nu aveti rosii proaspete puteti folosi rosii cuburi la conserva. 

Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.

Adaugam carnea si lasam pe foc pana scade sosul. Punem patrunjel verde tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu vinete